Utilizatori

De la infiintare si pana acum, ARAIEX a dezvoltat o relatie corecta, bazata pe respect, cu utilizatorii operelor protejate de drepturile de autor.

Mai precis, este vorba de posturile de radio, de televiziune, firmele de cablu precum si localurile, cluburile sau cafenelele, care se folosesc, in activitatea curenta, de opera inregistrata de artisti interpreti sau executanti.

Pentru a simplifica procedurile de colectare, asociatia noastra pune la dispozitia utilizatorilor documentele necesare autorizarii, acordarii licentelor neexclusive, realizarii play-listelor sau a diferitelor rapoarte, care se pot descarca de pe site-ul nostru.

Protocol privind colectarea de către organismul de gestiune colectiva CREDIDAM pentru și în numele ARAIEX a remunerațiilor cuvenite artiștilor interpreți sau executanți reprezentați de ARAIEX, aferente drepturilor care fac obiectul gestiunii colective facultative, publicat în M. Of nr. 237/27.03.2019 prin Decizia ORDA nr. 41/12.03.2019

Remunerațiile cuvenite pentru utilizarea repertoriilor membrilor ARAIEX în domeniile gestionate colectiv obligatoriu sunt colectate prin intermediul CREDIDAM - colectorul unic desemnat prin decizii ORDA, cu excepția remunerației compensatorii pentru copie privata pentru care colectorul unic desemnat de ORDA este UPFR.

Contact

Relații artiști: 031.110.81.07

  

Relații radio facultativ: Camelia Muntean, 0764 791 221

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.