Despre ARAIEX

Asociatia Romana pentru Artisti Interpreti sau Executanti (ARAIEX) este condusa de cinci personalitati marcante, care activeaza in lumea showbizului si mass-media si, prin urmare, sunt familiarizati cu toate problemele artistilor si tuturor persoanelor beneficiare de drepturi de autor.

varu-sandelAlexandru Pop-Sandel – Vicepresedinte in Consiliul Director -  alias Varu’ Sandel, a absolvit fostul Institut de Arta Teatrala si Cinematografie (IATC). In 1995, in urma unui concurs, intra la Teatrul de Comedie, unde activeaza si astazi. Postul Acasa TV ii propune sa interpreteze celebrul personaj Varu’ Sandel, care i-a si adus celebritatea.

De-a lungul timpului, realizeaza mai multe emisiuni: “Acasa la romani”, „Petrecerea”, „Indragostiti in bucatarie”.

In prezent, actorul prezinta la postul de televiziune Etno TV emisiunea saptamanala „Varu’ Sandel si prietenii”. Are la activ mai multe albume de muzica de petrecere, ultimul dintre ele, „Pacaleli adevarate”, fiind lansat in primavara acestui an. Este considerat cel mai popular artist de folclor al momentului, clipurile lui avand milioane de vizionari pe canalul de internet Youtube. 

 

bahmu2Adriana Bahmuteanu – membru fondator - a absolvit Scoala Superioara de Jurnalistica si are o experienta vasta ca realizator si prezentator TV. Si-a inceput cariera in televiziune la Canal 38, ca moderator al unui talk-show politic, apoi a lucrat la Antena 1, unde a realizat o emisiune similara.

In anul 2008, a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D, unde a realizat, pana in 2010, emisiunea de divertisment “La sueta cu Bahmu”.

A ocupat postul de manager al Etno TV si Taraf TV, iar in paralel a fost colaboratoare a ziarului Libertatea.

In prezent, realizeaza la postul de televiziune Antena 2 emisiunea de divertisment "Incepe
Bahmu" si detine atelierul de creatie vestimentara Bahmuatelier.

Sarcinile zilnice ale administrarii Asociatiei cad in sarcina Dir. Gen Cristina Todor. Insa nu trebuie sa uitati ca deciziile importante se iau in cadrul Adunarea Generala, in care fiecare membru are dreptul la vot.

Program de funcționare

Artiști și utilizatori:

 

Luni – Vineri 09.00 – 17.00

 

Bd. Carol I, nr. 61, et. 4, camera 1 si camera 2, Sector 2, Bucuresti

 

Telefon 031.110.81.07

 

Data fiind situația apărută din cauza pandemiei și faptul ca activitatea se desfășoară și în regim de telemunca,
accesul membrilor în sediu ARAIEX se va face, doar în baza unei programări telefonice prealabile, zilnic între orele 11 – 14, cu obligativitatea de a purta mască.

 

 

Contact

Relații artiști: 031.110.81.07

  

Relații radio facultativ: Camelia Muntean, 0764 791 221

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.