Credidam a virat in contul ARAIEX partial remuneratia datorata

Stimati membri,
        Va aducem la cunostinta ca, la data de 01.07.2013 Credidam a virat in contul  ARAIEX doar partial remuneratia datorata dvs, respectiv aproximativ 30.000 de euro, fara insa a ne furniza si alte elemente obligatorii conform Legii nr. 8/1996 pentru ca aceasta suma sa poata fi repartizata de catre ARAIEX individual fiecarui artist al carui repertoriu a fost utilizat.
        Aceasta suma reprezinta, in aprecierea Credidam, valoarea remuneratiilor cuvenite celor peste 850 de artisti, membri ai ARAIEX, pentru jumatate de an, din cinci domenii de colectare.
        Avand in vedere ca suma virata nu a fost insotita de elemente care sa indice domeniile exacte din care au fost colectate si utilizatorii care au platit aceste sume, nu putem efectua repartitia lor.
        Fata de aceasta situatie am demarat demersuri pentru reglementarea problemei solicitand inclusiv interventia ORDA in scopul obligarii CREDIDAM sa furnizeze integral remuneratia ce va este datorata si documentatia necesara in vederea realizarii repartitiei. In cazul in care nu vor fi obtinute datele necesare, aceste sume vor fi repartizate membrilor ARAIEX la urmatoarea repartitie, care va fi efectuata in perioada noiembrie-decembrie, conform legislatiei in vigoare si regulamentului de repartitie adoptat de membrii asociatiei.
        Va multumim pentru intelegere!

Contact

Relații artiști: 031.110.81.07

  

Relații radio facultativ: Camelia Muntean, 0764 791 221

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.