Comunicat de presa

"În continuarea procesului prin care CREDIDAM nu acceptă concurenţa şi doreşte să menţină monopolul asupra distribuirii drepturilor pecuniare ale artiştilor, asistăm la o nouă etapă degradantă, o etapă în care oameni pretinşi „intelectuali” acuză asociaţia noastră fără a produce nicio probă.

Acuzaţiile de furt adresate Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), Oficiului Român pentru Drepturi de Autor (ORDA) şi Asociaţiei Române pentru Artişti Interpreţi şi Executanţi (ARAIEX) reprezintă dovada că, în viziunea domnilor în cauză, nu legalitatea demersurilor şi respectarea regulilor concurenţei şi competiţiei sunt valori asumate, ci minciuna, delaţiunea şi atacul la persoană.

Nu dorim să fim parteneri într-un astfel de joc, motiv pentru care invităm instituţiile mai sus menţionate să-şi precizeze punctul de vedere, urmând ca persoanele care au făcut afirmaţii defăimătoare la adresa asociaţiei să fie invitate în justiţie pentru a le susţine."

Florin Chilian