Cotizația anuală a membrilor ARAIEX

Dragi membri,

Conform Hotararii Adunarii Generale a ARAIEX nr. 6/2016, cei prezenti au aprobat achitarea, de catre membrii ARAIEX a unei cotizatii anuale in cuatum de 5 lei incepand cu anul 2013 pana in anul 2016 (inclusiv), cotizatie ce va fi dedusa din repartitiile, pe care ARAIEX le va realiza.

De asemenea, s-a aprobat achitarea unei taxe de aderare, in cuantum de 5 lei, de catre toti cei care se vor inscrie la acest organism de gestiune colectiva incepand cu anul 2016, precum si de catre membrii deja inscrisi la ARAIEX, in perioada 2013-2016, pentru acestia din urma, taxa se va retine prin deducere din repartitiile, ce se vor realiza de catre ARAIEX.

• Mihaela Cristina Todor
  • Valeria Arnăutu
  • Adriana Cristina Bahmuțeanu
  • Daniela Gyorfi
  • Nicolae Buculei

Director General - Mihaela Cristina Todor

Bd. Carol I, nr. 61, et. 4, camera 1 si camera 2, Sector 2, Bucuresti

Telefon 031.110.81.07

Data fiind situația apărută din cauza pandemiei și faptul ca activitatea se desfășoară și în regim de telemunca,
accesul membrilor în sediu ARAIEX se va face, doar în baza unei programări telefonice prealabile, zilnic între orele 11 – 14, cu obligativitatea de a purta mască.