Repartitia banilor de la Credidam

Stimați membri,

Vă aducem la cunoștință că în perioada 07.04.2014 – 10.04.2014 ARAIEX va efectua repartiția sumei de 220.201,66 lei inclusiv TVA primită pentru membri ARAIEX de la CREDIDAM pentru trimestrul IV 2012 și trimestrul I 2013, pentru domeniile radio, TV fonograme, internet și ambiental.

Deși ARAIEX a facut demersuri repetate pentru obținerea de la CREDIDAM a informațiilor și documentelor privind utilizatorii (TV, radio, etc.) de la care sumele au fost colectate și cele privind repertoriul utilizat în perioada în referință de aceștia în vederea repartizării remunerației, până la data repartiției CREDIDAM nu a furnizat ARAIEX aceste date, singurele informații furnizate fiind cele din adresa nr. 16431/2013 înregistrata la ARAIEX sub nr. 2636/2013.  – Vezi documentul AICI.

Față de această situație, repartiția remunerației în sumă de 220.201,66 lei inclusiv TVA s-a realizat de către ARAIEX în conformitate cu prevederile Regulamentului propriu de repartiție pentru situatiile in care nu se detin playliste si informatii financiare de la utilizatori, dat fiind ca acestea nu ne-au fost furnizate de CREDIDAM .

Președinte – Valeria Arnăutu

Vicepreședinte – Alexandru Dumitru Pop

Vicepreședinte – Adriana Cristina Bahmuțeanu

Membru în Consiliul Director – Daniela Gyorfi